Activitatea siteului este temporar suspendata, nu mai acceptam comenzi indiferent de data de livrare

Online de 10 ani
 
0724.122.986
Tarif normal în orice rețea

Termeni si conditii

Introducere

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.florarie.com. Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate.

Drepturi de autor

Copyright © 2008-2022 SC Avante Consulting Team SRL, Toate drepturile rezervate. Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia privitoare la dreptul de autor si de legile privind proprietatea intelectuala. Ne rezervam dreptul de a bloca accesul pe siteul www.florarie.com in orice moment, oricarei persoane fara a avea obligatia de a motiva aceasta decizie. Deasemenea, este interzisa transferarea datelor de pe site sau modificarea acestora, exceptand situatiile in care exista acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul www.florarie.com si nici o parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al proprietarului.

Confidentialitate

www.florarie.com poate detine informatii despre dumneavoastra, dar pot fi folosite doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor de pe siteul florarie.com. Nicio informatie nu va fi dezvaluita niciodata unei terte persoane. Comenzile efectuate cu mentiunea Anonim, sunt expediate si livrate fara a dezvalui identitatea Dvs. sub nicio forma destinatarului. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele ROMCARD - autoritatea nationala de supraveghere a tranzactiilor de acest tip. Florarie.com nu solicita si nu stocheaza niciun fel de informatii referitoare la cardul Dvs.

Descrierea produselor si preturilor

Fotografiiile au caracter informativ si pot contine vaze care nu sunt incluse in aranjamentul standard, exceptii facand produsele unde acest lucru este mentionat explicit, sau promotiile speciale. In cazul in care anumite produse sau flori lipsesc din stoc www.florarie.com poate inlocui aceste produse sau flori cu unele similare, cu o valoare cel putin egala cu cea a componentei florale inlocuite. Puteti solicita in orice moment un buchet personalizat sau de o alta culoare in cazul in care acesta nu apare pe site, opratorii si florarii nostrii depun eforturi permanente pentru a realiza aranjamente dupa specificatia clientului. Satisfactie 100%, reprezinta mottoul firmei noastre. Florarie.com face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site, pretul poate fi modificat fara preaviz sau poate contine erori de operare. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori ale softului sau defectiuni tehnice aparute la server. Pretul final este cel care a fost confirmat odata cu expedierea produsului. Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expediere aferente; www.florarie.com nu practica asa numitele taxe ascunse.

Livrari si program de lucru

Comenzile Dvs. sunt preluate de siteul www.florarie.com in permanenta, 24 de ore din 24 de ore. Programul de activitate al operatorilor nostrii este de luni pana vineri intre orele 10 si 18, livrarile efectuandu-se in intervalul 9:00 - 21:00 pentru Bucuresti, si 9:00-18:00 pentru restul oraselor din Romania. Florarie.com livreaza comenzile intr-un interval de maxim 24h de la data platii in orice oras din Romania, si minim 3 ore in Bucuresti si zonele limitrofe, ( incluzand aici: Otopeni, Popesti-Leordeni, Pipera, comuna Rosu, Bragadiru, si alte localitati situate la maxim 5 km de linia de centura a orasului) sau la o data mai indepartata specificata de client. Florarie.com face tot posibilul pentru a livra comenzile la data specificata de client, cu toate acestea pot exista situatii in care livrarea la data specificata nu este posibila, cum ar fi zile libere, sarbatori, vreme nefavorabila, dezastre, etc.. Livrarile pentru Bucuresti, se efectueaza incepand cu ora 9 dimineata pana la orele 21 inclusiv. Toate restrictiile de livrare sunt aplicate in permanenta calendarului ce apare la plasarea comenzii. Daca data dorita de Dvs. nu apare in acest calendar, inseamna ca livrare nu se poate efectua in respectiva localitate la acea data. In acest caz va rugam contactati operatorii nostrii pentru mai multe detalii. Livram in aceeasi zi in majoritatea marilor orase din Romania. Este recomandat sa completati in caseta cu Observatii cat mai multe informatii pe care le considerati utile agentului de livrare. Atentie: firma noastra depune eforturi pentru a efectua livrarile in intervalul orar specificat de client, insa nu isi asuma obligativitatea de a respecta acest interval atunci cand acest lucru nu este posibil.

Garantii si limitari

Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. www.florarie.com nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site si produsele oferite. Florarie.com nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poat fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Florarie.com isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Florarie.com isi rezerva dreptul de a refuza livrarea oricarei comenzi fara obligatia de a motiva acest refuz, in acest caz clientul va primi inapoi banii platiti pentru comanda respectiva. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari majore pe parcursul livrarii, clientul poate cere inlocuirea produsului ori returnarea imediata a sumelor incasate deja de Florarie.com, dar nu si alte despagubiri.

Conditii legale

Site-ul www.florarie.com functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

Dispute si conflicte

Orice conflict aparut intre www.florarie.com si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Abonează-te LA MAILURILE NOASTRE

Abonează-te la newsletter-ul Florarie.com pentru a primi pe email cele mai noi produse și cele mai bune oferte.