Activitatea siteului este temporar suspendata, nu mai acceptam comenzi indiferent de data de livrare

Online de 10 ani
 
0724.122.986
Tarif normal în orice rețea

Politica de confidențialitate

Aceasta politică de confidențialitate este aplicabilă siteului www.florarie.com, utilizarea, incluzănd vizitarea și cumpărarea produselor acestui site, implică acceptarea politicii noastre de confidențialitate.

Florarie.com poate deține informații despre Dumneavoastră, pe care le-ați oferit (de exemplu printr-o cerere sau prin formularul de înregistrare, contract etc.). Aceste informații pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informații despre modul în care folosiți serviciile noastre.

În ce fel poate utiliza Florarie.com aceste informații personale ?

Informațiile despre Dumneavoastră pot fi folosite doar în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor de pe siteul Florarie.com, cum ar fi:

  • procesarea comenzilor sau cererilor Dumneavoastră
  • oferirea de produse și/sau servicii către Dumneavoastră
  • soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor făcute de către Dumneavoastră
  • generarea facturii fiscale aferentă comenzilor făcute și comunicarea acesteia către Dumneavoastră

Florarie.com nu utilizează în niciun fel datele despre dvs. în scopuri de marketing precum newsletter, tracking prin facebook etc.

Societatea noastră este înscrisă în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 28598

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicaîiilor electronice, Florarie.com va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați. Vă informăm că datele personale pe care ni le furnizați sunt prelucrate în scopul oferirii serviciului și pentru întocmirea facturii fiscale. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestor date.

Abonează-te LA MAILURILE NOASTRE

Abonează-te la newsletter-ul Florarie.com pentru a primi pe email cele mai noi produse și cele mai bune oferte.